Genomineerd voor de L&D Professional 2019!

KayleeRosalina

In Nieuws Posted

Leestijd: < 1 minuut

Hoe tof is dit?! Dit jaar ben ik genomineerd voor de L&D Professional Award van Develhub. Develhub is een beroepsvereniging van onderwijskundigen en HRD’ers, dat zich richt op het verbinden en professionaliseren van iedereen die zich structureel bezighoudt met leren en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties.

Dit jaar geeft Develhub 4 verschillende awards uit: 1) De Academy Award, 2) L&D Aanstormend Talent Award, 3) L&D Professional Award, en 4) L&D Bedrijf Award. L&D staat trouwens voor ‘Learning and Development’ en verwijst dus naar professionals die van leren en ontwikkelen hun beroep hebben gemaakt. Ik ben één van de negen genomineerden.

Aanstaande dinsdag op 19 november is de uitreiking op het Develhub Jaarcongres in de Efteling. Het belooft een prachtige (en ik hoor magische) dag te worden. We nemen een kijkje in de keuken van de HR afdeling van de Efteling. Aansluitend mogen we kiezen uit een reeks toffe workshops (spoiler: ik ga aan de slag met gamified mobiel leren). Daarna is de Awards uitreiking.

Tot slot gaan we met de Keynote speaker Duncan Wardle, voormalig Head of Innovation & Creativity Disney USA, praktisch innoveren. Je begrijpt, ik ben enthousiast!Wil je ook de andere blogs in deze serie niet missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

[newsletter_form]0 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: