Ochtendwandeling: politiekneutrale docenten bestaan niet

KayleeRosalina

In Backstage Posted

Leestijd: < 1 minuut

Tijdens mijn ochtendwandeling met de hondjes – die hoor je op de achtergrond – besloot ik mijn gedachten op te nemen. Ik doe dit vaker tijdens mijn ochtendwandelingen door het bos. Maar, dit is de eerste keer dat ik het deel.

Op 14 januari dacht ik na over de situatie in Amerika, de gelijkenissen met Nederland, het nieuwe verkiezingsprogramma van de PVV en de implicaties daarvan voor het onderwijs. Met één zin die mezelf telkens bijblijft: politiekneutrale docenten (zoals de PVV die wil volgens het partijprogramma), bestaan niet.

In deze backstage content zie je hoe mijn gedachten soms van hot naar her springen, als mijn ideeën en theorieën zich nog moeten vormen. Het is een écht kijkje achter de schermen. Ik deel het met je, met het risico dat ik dingen heb gezegd die mogelijk te kort door de bocht zijn of waar ik het later misschien niet meer mee eens ben. Want zo werkt het. Je standpunten heb je niet in één keer glashelder. Je standpunten en ideeën vormen zich over een langere tijd. En ik wil je hier backstage onderdeel maken van dat proces.

0 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: