Agency for Ambition

Coachen van creatieve en ambitieuze ondernemers

Over dit project

Type opdracht: coaching

Opdrachtgever: Agency for Ambition

Omschrijving

Ik werd door de oprichter van Agency for Ambition gevraagd om me bij hen aan te sluiten als coach. En dat deed ik maar al te graag! Nu coach ik met veel liefde en plezier creatieve ondernemers (en creatieve toekomstige ondernemers) bij het uitvinden hoe ondernemen voor hen werkt.

Het mooie aan Agency for Ambition vind ik de verscheidenheid aan coaches; ieder heeft z’n eigen expertise, aanpak of overtuiging. Ikzelf geloof dat er geen standaard manier van ondernemen is. Er worden zoveel regels gegeven als je net begint met ondernemen over hoe je het moet aanpakken. En na bijna tien jaar ervaring heb ik zelf geleerd dat ze lang niet allemaal (de meesten zelfs) voor mij werken. En dat je het echt anders mag en kan doen.

Op basis van die overtuiging gebruik ik non-directieve coachingstechnieken om mijn coachees te helpen een bedrijf te runnen waar ze zich helemaal thuis in voelen.

Meer info over Agency for Ambition

%d bloggers liken dit: