Opties
Verkenningsgesprek

In het verkenningsgesprek kijken we naar de uitdagingen waar jij hulp bij kunt gebruiken. We kijken samen of en wat ik voor je kan betekenen. Het verkenningsgesprek is geschikt voor je wanneer je op zoek bent naar maatwerk ondersteuning. Anders is een sparsessie mogelijk geschikter, daarmee kun je direct aan de slag. Heb je toch net iets anders nodig dan wat ik bied? Grote kans dat ik je kan doorverwijzen naar iemand in mijn netwerk.

 

Tijd: 20 minuten

Kosten: –

Locatie: online

Sparsessie

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Kun je direct hulp gebruiken? Boek dan een sparsessie bij me. Ik kijk met je mee, denk met je mee en aan het einde van het gesprek heb je nieuwe plannen en concrete vervolgstappen. De sparsessie is ideaal wanneer je in de conceptfase zit en op het punt staat om stappen te gaan maken.

 

Tijd: 60 minuten

Kosten: 75,- (excl. btw)

Locatie: online

#KoffiemetKaylee – strategiesessie

Vanwege het Coronavirus doe ik op het moment geen #KoffiemetKaylee

Deze is leuk! Heb jij een mooi onderwijskundig project waar je kort maar krachtig over wilt sparren? Boek dan een #KoffiemetKaylee momentje. In twee uur werken we een slimme strategie uit voor jouw project.

Tijd: 120 minuten

Kosten: 145,- (excl. btw)

Locatie: Strijp-S

 

Staat het geschikte moment er niet bij voor je? Neem even contact met me op en dan maken we een afspraak.

[ssa_booking]

%d bloggers liken dit: