Backstage: Exclusieve content

Een deel van de content op mijn website is alleen te zien als je een lidmaatschap hebt. Al voor een klein bedrag per maand heb je toegang tot de exclusieve content. Neem hier een lidmaatschap.

Waarom exclusieve content?

Als onderwijskundige en ondernemer blijf ik mezelf continue ontwikkelen. Tijdens mijn eigen ontwikkel- en werkproces leer ik vanalles wat ik graag met je deel. Dat doe ik ‘backstage’. Met je abonnement op exclusieve content krijg je dus een kijkje achter de schermen. Je ziet wat het inhoudt om onderwijskundig ondernemer te zijn; je ziet de processen die leiden tot mijn uiteindelijke processen en diensten; en je krijgt de informatie mee die normaal gesproken alleen in mijn hoofd of op mijn laptop blijft. Waardevolle informatie waar je mogelijk wel veel aan hebt!

Waar jouw lidmaatschap voor zorgt

Jouw lidmaatschap zorgt ervoor dat ik onafhankelijk content kan (blijven) creëren. Het geeft mij inkomsten die los staan van opdrachtgevers. Daarnaast zorgt kan ik de inkomsten uit de lidmaatschappen gebruiken voor mijn eigen professionalisering. Want zeker als onderwijskundig professional moet je natuurlijk blijven leren.

Wat je krijgt

– toegang tot exclusieve resources over inclusiviteit / voor het onderwijs

– tips (en uitleg) m.b.t. wetenschappelijke literatuur die ik lees

– reflecties (in blog-, video- of audiovorm) op actuele gebeurtenissen

– backstage content over mijn werkzaamheden als onderwijskundig ondernemer

– 10% korting op producten uit mijn webshop

De lidmaatschapsvormen

Je kunt een lidmaatschapsvorm kiezen dat bij jouw budget past. Omdat ik het belangrijk vind dat kennis toegankelijk is, krijg je bij elk lidmaatschap toegang tot dezelfde content. Je economische status zou geen reden moeten zijn om geen toegang te hebben tot de kennis die ik wil delen, zeker omdat het allemaal moet bijdragen aan een eerlijkere wereld. Met de hogere lidmaatschappen geef je me meer steun, maar je krijgt er dus geen extra perks voor, behalve een lading karmapunten.

Abonnee – €3 Je financiert de kopjes koffie die mijn hersenen scherp houden!

Supporter – €5 Je verzorgt de koffie én koekjes!

Vriend – €10 Dit zorgt ervoor dat ik niet alleen teksten kan schrijven, maar ook audio en video content kan aanbieden.

Sponsor – €20 Je zorgt ervoor dat ik goed internet heb, waardoor ik de exclusieve content kan blijven delen.

Bondgenoot – €50 Je helpt me met het kopen van literatuur, zodat ik mijn kennis kan blijven ontwikkelen. En die met jou kan delen natuurlijk!

Filantroop – kies je bedrag Voor als je me gewoon wil steunen. Met een klein, of groot bedrag. Alles helpt, dankjewel!

Doe mij zo’n lidmaatschap!

[wcm_content_restricted]

%d bloggers liken dit: