Workshop

De Dans van Leiderschap

/
omschrijving

Leiderschap. Er is ongelooflijk veel over geschreven. Er worden dagelijks boeken geschreven, podcasts gemaakt, blogs over geschreven, trainingen gegeven en gevolgd. Want iedereen komt in aanraking met leiderschap. Leren en weten hoe je mensen in beweging krijgt is één ding. Maar het daadwerkelijk doen is hele andere koek.

 

Hoe zorg je ervoor dat je als leider ook daadwerkelijk gevolgd wordt? En hoe word je een leider die het beste uit zijn of haar team haalt? Echt goed leiderschap is een kunst. In de workshop ‘De Dans van Leiderschap’ lenen we inzichten uit een andere kunstvorm, namelijk: het salsadansen.

 

In deze interactieve workshop leer je de kunst van faciliterend leiderschap op muziek en in beweging. Dat is misschien net even buiten je comfortzone. Maar hé, goed leiderschap begint bij kwetsbaarheid en lef. Door het samenwerken leer je precies jouw sterke punten en ontwikkelpunten.

dit ga je leren

In deze workshop gebruiken we dans om je (meer) te leren over de kunst van leiderschap. Want achter jouw lichaam laat precies jouw instincten en overtuigingen zien. Zonder dat je dat misschien wil en zonder dat je het kunt verbergen.

In deze workshop gebruiken we dans als medium om:

1) Jouw blinde vlekken met betrekking tot je eigen leiderschap zichtbaar te maken

2) Je leiderschapsprincipes en skills direct toe te laten passen

3) Te zien hoe verschillende individuen op jouw leiderschapsstijl reageren

deze workshop is voor

Deze workshop is voor (future) leaders met lef. Leiders die het beste uit zichzelf en hun team willen halen.

workshop boeken

Deze workshop is op aanvraag beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie.

 

Contact
%d bloggers liken dit: