Diensten

/
spreken

Als onderwijskundige is kennisdelen natuurlijk mijn core business. En spreken vind ik één van de leukste manieren om kennis te delen. Je kunt me boeken voor klussen over onderwerpen die mijn ogen doen twinkelen.

 

Meer info

sparren & consultancy
Sparringssessies

Tijdens een sparringssessie kun je 60 minuten lang van al mijn expertise gebruik maken. We beginnen het gesprek met het bepalen van het doel of het onderzoeken van je probleemstelling / vraagstuk. Gedurende de sessie werken we samen naar een antwoord of oplossing toe. Na het gesprek ontvang je een verslag met daarin een samenvatting van het gesprek en de concrete actiepunten die er uit zijn gekomen.

 


Consultancy

Heb je een groter vraagstuk waar je onderwijskundig advies voor nodig hebt? In dat geval maken we een traject op maat wat compleet aansluit bij je wensen. Voor meer informatie boek je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten.

BOEK JE SESSIE

Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken in een kennismakingsgesprek, of om met je te sparren! Boek via de onderstaande knop je sessie.