Diensten

/
sparren & consultancy
Sparringssessies

Tijdens een sparringssessie kun je 60 minuten lang van al mijn expertise gebruik maken. We beginnen het gesprek met het bepalen van het doel of het onderzoeken van je probleemstelling / vraagstuk. Gedurende de sessie werken we samen naar een antwoord of oplossing toe. Na het gesprek ontvang je een verslag met daarin een samenvatting van het gesprek en de concrete actiepunten die er uit zijn gekomen.

 


Consultancy

Heb je een groter vraagstuk waar je onderwijskundig advies voor nodig hebt? In dat geval maken we een traject op maat wat compleet aansluit bij je wensen. Voor meer informatie boek je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten.

BOEK JE SESSIE

Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken in een kennismakingsgesprek, of om met je te sparren! Boek via de onderstaande knop je sessie.

masterclasses & webinars

It’s what you learn after you know it all that counts.

  • John Wooden

 

Slimme man, die John Wooden. Mogelijk heb je nog nooit van hem gehoord, tenzij je een groot basketbal fan bent. Vanuit die ervaring weet hij precies te verwoorden wat de échte professional onderscheid van de amateur: dat je blijft leren. Zelfs al weet je nog zo veel.

Dat is precies het doel van de Masterclasses die je hier vindt. Ze zijn voor jou, de professional die weet dat er nog zoveel meer te leren is. De professional die zijn of haar expertise wilt verbreden of juist verdiepen. De professional die nooit af is.

MASTERCLASSES & WEBINARS DIE JE NU KUNT VOLGEN

trendwatching

Onze wereld en onze maatschappij blijft zich continue ontwikkelen. Dat brengt voor ons allemaal een mooie uitdaging met zich mee, namelijk het in de gaten houden van deze veranderingen én het daar op inspelen.

 

Trendwatchen draait om het begrijpen van de veranderende wereld.

 

Organisaties en professionals die trends in de gaten houden kunnen daar strategisch op inspelen. Ze zijn future proof en kunnen meebewegen met de veranderingen op de markt en in de maatschappij. Onmisbaar dus voor een toekomstbestendige organisatie.

ZET ME IN VOOR

– een trendpresentatie over een trend naar keuze

– een onderzoek naar de trends op het gebied van Leren & Ontwikkelen die voor je organisatie relevant zijn