Podcast: Big Vegan Sister

Lisa’s omschrijving van de aflevering:

“Deze aflevering is speciaal voor al mijn witte volgers! In deze aflevering ga ik in gesprek met Kaylee over wat je als wit persoon kunt doen tegen racisme. Wat is daarbij helpend en wat juist niet? En in welke valkuilen trappen witte mensen vaak wanneer ze zich mengen in de antiracismestrijd? Kaylee vertelt over hoe ze haar kennis over leren als onderwijskundige combineert met haar strijd tegen racisme, geeft duiding en legt uit. Lisa vertelt over de grootste les die zij leerde wanneer het aankomt op racisme en samen met Kaylee benoemt ze praktische tips om vandaag nog in actie te komen en zo een betere bondgenoot te worden voor mensen van kleur. Zwijgen is geen optie meer, let’s do this!”

Podcast: Leiderschap door de bril van ...

Samen met Annemiek van Poppel ging ik in gesprek over leiderschap in haar podcast ‘Leiderschap door de bril van…’. In de podcast trek ik de gelijkenissen tussen leiding geven op de dansvloer en leidinggeven op de werkvloer.

Preconferentie: Het perfecte huwelijk

Onderzoek in het mbo. Welke rol heeft de docent daarin? Bekijk mijn antwoord vanaf 1:41. Daarna geef ik aan wat ik de toegevoegde waarde vind van onderzoek in het mbo.

%d bloggers liken dit: