Mijn eigen blended cursus: lessons learned

Categorie├źn Experimenten

Een paar maandjes geleden hakte ik dan eindelijk de knoop door: ik zou een cursus gaan geven vanuit mijn eigen bedrijf. De eerste wel te verstaan. In de zes jaar tijd dat ik nu voor mezelf werk heb ik nog nooit echt een workshop of cursus aangeboden vanuit mijn bedrijf. En dan doe ik niet even zomaar een workshopje. Nee, als ik iets doe dan wil ik meteen groots. Het werd dus ook een blended cursus; een basiscursus waarin deelnemers leren hoe ze een leermiddel kunnen ontwikkelen. Wat inhoud dat ik er ook een heel online systeem bij zou gaan inzetten.

Blended learning: een combinatie van verschillende vormen van leren. Bijvoorbeeld op afstand leren en face-to-face leren. Of online leren en offline leren.

Dus ik ga experimenteren

Er zijn een hoop nieuwe dingen die ik in deze cursus doe / ga doen, zoals:

  • een online omgeving bouwen op mijn eigen website
  • deelnemers vinden die mee doen
  • nieuwe materialen maken
  • nieuwe werkvormen uitproberen

En experimenteren betekent nieuwe dingen uitproberen, fouten maken, evalueren, bijstellen en weer doorgaan. En dat ga ik allemaal met je delen.

Wil je niks missen?

Als je een wordpress site hebt kun je deze site gewoon vanuit je eigen wordpress volgen. Geen wordpress en ontvang je graag de updates in je mail? Schrijf je dan hieronder in.

1 gedachte op & ldquo;Mijn eigen blended cursus: lessons learned

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *