Wie zijn we

Ons website-adres is: http://kayleerosalina.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Wanneer je het contactformulier gebruikt, gebruikenw e de gegevens die je achterlaat om contact met je op te nemen.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Informatie van kopers

Wanneer jij iets van ons koopt vergaren wij de persoonlijke informatie die je invult, waaronder je naam, adres en email. Dit is onderdeel van het aankoopproces. Wanneer je je op onze website begeeft ontvangen wij automatisch het internet protocol (IP) van je computer. Zo leren wij meer over jouw browser en operating system waardoor we een goed werkende website kunnen aanbieden. Met jouw toestemming, sturen wij mogelijk emails over onze website, shop, nieuwe producten, blogberichten en andere updates.

WooCommerce

Onze webshop wordt gehost door WooCommerce. Zij voorzien ons van het online e-commerce platform dat ons de mogelijkheid geeft om onze producten en diensten aan jou te verkopen. Jouw data wordt opgeslagen op de data opslag, databases en algemene Woocommerce applicatie. Zij slaan jouw data op op een veilige server achter een firewall.

Betalingen

Indien je een direct payment gateway kiest om jouw aankoop af te ronden, slaat WooCommerce jouw creditcard data op. Dit is versleuteld door middel van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Jouw aankoop transactiedata wordt opgeslagen zolang nodig is om jouw kooptransactie af te ronden. Nadat dit is voltooid, wordt jouw aankooptransactieinformatie verwijderd. Alle direct payment gateways houden zich aan de normen gezet door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards council, welke een gezamenlijke inspanning is van merken waaronder Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS veriesten helpen te verzekeren dat creditcardinformatie in onze webshop en haar serviceproviders veilig wordt afgehandeld.

Pay.nl

De betalingen op onze website, waaronder iDEAL worden grotendeels uitgevoerd door TinTel B.V., de eigenaar van Pay.nl. Zij verwerken de ontvangen persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. De gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren en opgeslagen op beveiligde servers van Pay.nl of die van een derde partij. De persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk voor de verlening van hun diensten. Pay.nl kan jouw persoonsgegevens delen met aan hen gelieerde ondernemingen (moedermaatschappij en dochterondernemingen) en derden voor de hieronder beschreven doeleinden. Zij selecteren derde partijen met de nodige zorgvuldigheid en waarborgen dat zij voldoende maatregelen hebben genomen om persoonsgegevens te beschermen, conform de wet of contractuele verplichtingen. Derde partijen zijn bijvoorbeeld de betaalmethoden leveranciers (bijvoorbeeld een bank in het geval van iDEAL) waarmee jouw persoonsgegevens worden gedeeld om de transactie en betaling succesvol uit te voeren. Deze partijen zijn vaak financiele instellingen die onder toezicht staan van de Nederlandsche Bank. De verbindingen met Pay.nl zijn altijd versleuteld. Pay.nl is Payment Card Industrie standard (PCI) gecertificeerd en laat haar techniek regelmatig controleren.

Analytics

Met wie we jouw data delen

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd zijn op onze website, bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Jouw contactinformatie

Toestemming geven

Wanneer jij iets van ons koopt vergaren wij de persoonlijke informatie die je invult, waaronder je naam, adres en email. Dit is onderdeel van het aankoopproces. Wanneer je je op onze website begeeft ontvangen wij automatisch het internet protocol (IP) van je computer. Zo leren wij meer over jouw browser en operating system waardoor we een goed werkende website kunnen aanbieden. Met jouw toestemming, sturen wij mogelijk emails over onze website, shop, nieuwe producten, blogberichten en andere updates.

Toestemming intrekken

Als je, nadat je toestemming hebt gegeven, toch van gedachten verandert, mag je je toestemming ten alle tijden intrekken. Wij nemen dan geen contact met je op voor verdere verzameling, gebruik of vrijgeving van informatie. Dit doe je door contact met ons op te nemen op hallo@kayleerosalina.nl.

Aanvullende informatie

Hoe we jouw data beveiligen

Om jouw persoonlijke informatie te beschermen nemen wij alle redelijke voorzorgsmaatregelen en volgen de beste middelen beschikbaar. Zo zorgen we ervoor dat het niet ongepast verloren gaat, misbruikt, toegankelijk, bekendgemaakt, veranderd of vernietigd wordt. Indien je ons van jouw betaalinformatie voorziet, wordt deze informatie versleuteld door middel van secure socket layer technologie (SSL) en opgeslagen met een AES-256 sleutel. Helaas is geen een verzendmethode vanaf het internet of electronische opslag 100% veilig. Wij volgen daarom alle PCI-DSS vereisten en implementeren daarbij de algemeen geaccepteerde standaarden.