Inclusie Adviesrapport

Stichting Watershed

$

» Adviseur

De Opdracht

Wat kunnen we als organisatie doen om inclusiever te zijn? Stichting Watershed wil dat stevig op papier hebben staan én goed kunnen uitvoeren in de praktijk. Om die reden werd Lisa Jansen ingeschakeld door hen, die besloot mij te vragen deze opdracht samen met haar te doen. En dat deed ik maar al te graag!

Samenwerking met Lisa Jansen / Studio Stoofpot

Voor deze opdracht heb ik dus de krachten gebundeld met Lisa Jansen van Studio Stoofpot. Een organisatie die zich inzet voor een toegankelijkere en inclusievere wereld middels consultancy, sprekers en trainers.

Werksessies

In totaal hebben we twee uitgebreide werksessies gehad waarbij we indoken op wat inclusie betekent voor Stichting Watershed. Zodat we een heel genuanceerd en diepgaand beeld konden formuleren wat hun positionering kan informeren.

Adviesrapport

Onze inzichten en strategische adviezen hebben we samengevat in een uitgebreid adviesrapport.

Het adviesrapport, voortvloeiend uit onze intensieve werksessies, biedt een strategisch kader voor Stichting Watershed om hun diversiteit en inclusie beleid te versterken. Dit document is het resultaat van grondige analyses en discussies, gericht op het definiëren van wat inclusie specifiek voor Stichting Watershed betekent. Het rapport bevat concrete adviezen, gericht op positionering, visie en toegankelijkheid van diensten en activiteiten. Ook is digitale toegankelijkheid opgenomen in het rapport. Deze aanbevelingen zijn bedoeld om Stichting Watershed te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van diversiteit en inclusie.

Contact

Kaylee@Drakenfruit.com

Neem contact op wanneer je ook graag wil samenwerken

10 + 12 =