Werk met mij

/
consultancy & begeleiding

Als consultant of begeleider spring ik precies daar in waar je me nodig hebt. Zo kan ik het hele leertraject begeleiden of functioneer ik als sparringspartner precies op de momenten wanneer je het nodig hebt.

 

contact

facilitation

Als facilitator begeleid ik groepsprocessen. Ik geef vorm aan de bijeenkomsten of vergadering door de juiste werkvormen te kiezen voor de doelen; de interpersoonlijke processen te begeleiden; de juiste vragen te stellen; en het proces te bewaken. Ik zorg er onder andere voor dat groepen:

  • – hun doelen bereiken
  • – tot besluitvorming komen
  • – commitment behouden

 

contact

in-company traject

Dit traject is voor organisaties waarbinnen regelmatig cursussen, trainingen en workshops worden ontwikkeld. In het in-company traject begeleid ik teams en/of groepen medewerkers bij het ontwikkelen van deze leermiddelen.

Het traject bestaat uit een combinatie van een training en persoonlijke coaching. In-company trajecten stel ik altijd op maat op voor de organisatie. Neem contact met me op voor meer informatie.

 

contact