Setup Menus in Admin Panel

Werk met mij

Dit kan ik voor je betekenen

Leuk dat je met me wilt werken! Ik heb mijn diensten opgedeeld in vier categorieën. Lees hieronder wat ze zijn en check vooral ook even de shop.

Ontwerper

Als onderwijskundig ontwerper maak ik leermiddelen waar je écht van leert. Denk aan cursussen, workshops, trainingen, opleidingen en coachingstrajecten. Samen met jou ga ik aan de slag: jij als expert op het onderwerp, ik als expert op het gebied van leren.

Samen maken we een geweldig product waar jouw klanten daadwerkelijk veel van leren. Wanneer je me inzet als onderwijskundig ontwerper, bespaar je een hele hoop tijd en moeite!


Adviseur

Wil je goede tips en tricks over hoe je het leren binnen jouw organisatie kunt verbeteren? Als adviseur kijk ik naar jouw specifieke situatie en kom ik met gedegen adviezen. Vertel me in een gratis consult waar je tegenaan loopt, zodat we kunnen ontdekken of en hoe ik je verder kan helpen.

Facilitator

Als facilitator begeleid ik groepsprocessen. Ik ben geen onderdeel van je groep, maar ik zorg dat jullie:

  • – de doelen bereiken
  • – de juiste werkvormen inzetten
  • – iedereen gehoord en gezien wordt
  • – tot besluitvorming komen

Zo kan de groep zich helemaal focussen op de inhoud. 

Spreker / workshopleider

Onderwerpen:

  • – onderwijskundig ondernemen
  • – ondernemend onderwijs
  •  
top
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.
X
%d bloggers liken dit: