Werk met mij

/
learning consultancy

Als consultant of begeleider spring ik precies daar in waar je me nodig hebt. Zo kan ik het hele leertraject begeleiden of functioneer ik als sparringspartner precies op de momenten wanneer je het nodig hebt.

 

contact
boek een verkenningsgesprek
operation outline

Ik analyseer je content en maak een duidelijk gestructureerde outline voor jouw cursus, workshop of programma. In Operation Outline zet ik mijn analyserende superskills in om binnen een paar dagen een strakke outline voor je neer te zetten.

trendwatching

Organisaties en professionals die trends in de gaten houden kunnen daar strategisch op inspelen. Ze zijn future proof en kunnen meebewegen met de veranderingen op de markt en in de maatschappij. Onmisbaar dus voor een toekomstbestendige organisatie.

 

contact
boek een verkenningsgesprek
sparsessie

Soms heb je gewoon even een paar extra ogen nodig. Iemand die je die kritische vragen stelt om een stapje verder te komen én met goede suggesties en tips komt waar je ze nodig hebt. In de sparsessie doen we precies dat. Samen kijken wen naar jouw leermiddel of project en liften we het een niveautje hoger.

 

contact
boek een sparsessie
facilitation

Als facilitator begeleid ik groepsprocessen. Ik geef vorm aan de bijeenkomsten of vergadering door de juiste werkvormen te kiezen voor de doelen; de interpersoonlijke processen te begeleiden; de juiste vragen te stellen; en het proces te bewaken. Ik zorg er onder andere voor dat groepen:

  • – hun doelen bereiken
  • – tot besluitvorming komen
  • – commitment behouden

 

contact
boek een verkenningsgesprek
in-company traject

Dit traject is voor organisaties waarbinnen regelmatig cursussen, trainingen en workshops worden ontwikkeld. In het in-company traject begeleid ik teams en/of groepen medewerkers bij het ontwikkelen van deze leermiddelen.

Het traject bestaat uit een combinatie van een training en persoonlijke coaching. In-company trajecten stel ik altijd op maat op voor de organisatie. Neem contact met me op voor meer informatie.

 

contact
boek een verkenningsgesprek
%d bloggers liken dit: